Технологиите тук са уникални както за регион Бургас, така и за

...
Технологиите тук са уникални както за регион Бургас, така и за
Коментари Харесай

Централната „ЛИНА” в к-с „Славейков” вече е с по-дълго работно време

Технологиите тук са неповторими както за район Бургас, по този начин и за България

От декември манипулационните за взимане на проби в „ ЛИНА ” в Central park към този момент обслужват пациенти от 07:00 ч. до 18:00 ч. още веднъж в дните от понеделник до петък. Това е централната лаборатория, която се намира против плувния басейн в бургаския ж.к. „ Славейков ”. Тя разполага с общо 3 съвременни зали за пробовземане, като една от тях е особено за деца.

Новата база на „ ЛИНА ” отвори в края на юни, а технологиите в нея са неповторими както за район Бургас, по този начин и за България. Благодарение на тях и на опитния екип от експерти от всички посоки в лабораторната медицина, предлаганите проучвания са на международно равнище. Сред тях са както общоприети, по този начин и високоспециализирани молекулярни разбори.

 „ Нашата цел е да предлагаме най-хубавата диагностика на пациентите, чието здраве измерваме към този момент 23 години ”, споделят от екипа на „ ЛИНА ”. Буквално всеки месец те вкарват нови апарати и диагностични способи, което е гаранция за допустимо най-високо качество.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР